Huisartsenpraktijk de Schelfhoed

 


Afspraken

Huisbezoeken

Herhaal recepten

Wij willen graag voor iedere patiënt voldoende tijd hebben, daarom gaat alles volgens afspraak, zowel bij de huisarts als bij de assistente. Een consult duurt 15 minuten.

U kunt 's morgens tussen 08.00 uur en 12.00 uur bellen voor afspraken.

Vaak vraagt de assistente naar de reden van uw consult. Voor sommige klachten hoeft u namelijk niet langs te komen, de assistente kan adviezen geven of overleggen met de huisarts. Ook kan ze door deze vraag inschatten of u een afspraak langer dan 15 minuten nodig heeft.

Wanneer het voor u onmogelijk is om op de praktijk te komen kan de huisarts of praktijkondersteunster bij u thuis komen. Deze huisbezoeken kunnen 's morgens tussen 08.00 uur en 10.00 uur telefonisch aangevraagd worden en zullen tussen 12.00 uur en 14.00 uur afgelegd worden.

Soms wordt er gevraagd om toch nog naar de praktijk te komen wanneer dit enigszins mogelijk is, aangezien er in de praktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling.

Chronische medicatie mag voor maximaal 3 maand meegegeven worden. Echter, rustgevende middelen en anti-depressiva mogen echter maar voor 1 maand meegegeven worden.

U kunt 24 uur per dag de receptenlijn bellen en dan uw nodige medicatie inspreken.


Tevens kunt u uw herhaalmedicatie telefonisch bij de assistente aanvragen.

Herhaalrecepten liggen 3 werkdagen na het aanvragen klaar bij de apotheek.


Uitslagen opvragen

Wrattenspreekuur

Keuringen

Voor het opvragen van uitslagen kunt u tussen 13.30 uur – 16.00 uur een terugbelverzoek in plannen. U wordt dan door de assistente teruggebeld op het door u afgesproken tijdstip. 

De stikstof voor het aanstippen van wratten hebben wij 5 dagen per week tot onze beschikking.

U kunt dus voor elk gewenst  moment een afspraak maken om uw wratten aan te laten stippen.

Er wordt binnen deze praktijk geen enkele keuring gedaan. Dus ook geen rijbewijskeuring.